RucolastampBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in stukken en kook ze in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog.Verwarm de melk. Pureer de aardappels met een pureestamper, maak smeuïg met de melk en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de rucola door de puree. KnoflookboontjesBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en kook de sperziebonen in circa 4 minuten beetgaar. Giet de boontjes af. Pel en hak de knoflook. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de boontjes toe en bak circa 3 minuten mee. Schenk de witte wijn en de room erbij en roer door. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Kabeljauw Dep de kabeljauwfilets droog met keukenpapier en bestrooi de kabeljauw met een beetje zout en peper. Wentel de kabeljauw door de bloem en klop de overtollige bloem eraf. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de kabeljauwfilets om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. ServerenVerdeel de rucolastamp over borden en leg de kabeljauwfilets erop. Serveer met de knoflookboontjes.
Krokante kabeljauw met rucolastamp is een recept van 24Kitchen