Breng een pan water met zout aan de kook en kook de fusilli gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Polpette al limoneVerhit een scheutje olie in een koekenpan. Meng het gehakt met het ei en een beetje zout en versgemalen peper in een kom. Vorm 8 ballen van het mengsel en bak de ballen circa 10 minuten op laag vuur. Verhit de boter in een kleine pan, voeg de bloem toe en roer circa 2 minuten door met een spatel. Schenk de melk erbij en roer met een garde tot een gladde saus. Laat circa 5 minuten zachtjes koken onder continu roeren. Voeg de Parmezaanse kaas, rasp van de citroenschil en het sap van een halve citroen toe aan de saus en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de resterende citroen in vieren. Spinazie en doperwtenPel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit de knoflook circa 2 minuten op laag vuur. Voeg de spinazie en doperwten toe en bak circa 4 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met een beetje zout. ServerenVerdeel de fusilli en de spinazie, doperwten en de gehaktballen over de borden. Lepel de saus erover.