SaffraanrijstBreng een pan met wat en de saffraan aan de kook. Voeg de rijst toe en laat circa 10 minuten koken. Giet de rijst af, voeg de rozijnen toe en laat in circa 8 minuten zonder deksel op de pan van het vuur af gaar stomen. KippenvleugelsPel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak de ui en kippenvleugels circa 4 minuten. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe en laat met de deksel op de pan circa 15 minuten pruttelen. Zoete wortelsRasp de waspenen grof. Verhit de boter in een pan en bak de waspenen, honing en kaneel circa 4 minuten. Voeg eventueel een scheutje water toe. AmandelenVerhit een scheutje olie in een pan en rooster de amandelen in circa 5 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken en afkoelen op keukenpapier. Serveren Verdeel de rijst met daarop het wortelmengsel over de borden. Verdeel de kippenvleugels over de borden en lepel wat van het vocht over het gerecht. Bestrooi met amandelen.