Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden.Breng een pan met water en zout aan de kook. Snijd 2 centimeter van de onderkant van de asperges en kook de asperges in circa 3 minuten beetgaar. Laat de asperges uitlekken op keukenpapier.Maak voor de radijsboter de radijsjes schoon en halveer ze. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de bieslook fijn. Smelt de boter en fruit de knoflook. Voeg de bieslook, kappertjes en radijsjes toe en breng op smaak met zwarte peper.Bestrijk de asperges met olie en leg ze op de barbecue tot de asperges een mooie grillstreep hebben. Pel en snijd de ui in halve ringen.Verdeel de asperges over borden en lepel er radijsjesboter op. Leg de ui en Parmaham erbij en rasp er Parmezaanse kaas over.
Gegrilde asperges met Parmezaanse kaas is een recept van 24Kitchen