Bianca’s brood dips

4
15 min-
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

PestoRooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan goudbruin. Pluk de basilicumblaadjes. Pel de knoflook. Snijd de Parmezaanse kaas grof. Pureer de pijnboompitten, knoflook, Parmezaanse kaas, sap van de limoen en basilicum met een scheut olijfolie fijn. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.Mediterrane boterPel en hak de knoflook ragfijn. Snijd de ansjovis, zongedroogde tomaten, kappertjes en peterselie fijn en meng dit samen met de knoflook door de boter. Breng de Mediterrane boter op smaak met versgemalen peper.Serveer de pesto en de Mediterrane boter met vers gebakken boerenbrood.

Bianca’s brood dips is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groente met dip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crèmige dips en rauwe groentjes
20 min Snack
Bekijk recept
Cocktailgarnalen basisrecept
10 min Snack
Bekijk recept
2 dips met wrapchips
15 min
Bekijk recept