Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden.Bestrooi de biefstukken met een beetje zout en versgemalen peper en gril ze in circa 4 minuten om en om goudbruin. Snijd de gorgonzola in plakken. Haal de biefstukken van de barbecue, leg ze op een bord en verdeel de gorgonzola erover. Dek af met aluminiumfolie.Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de pijnboompitjes en de tomaten toe en roer door elkaar tot de pijnboompitjes goudbruin geworden zijn. Roer de pasta erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.Verdeel de pasta over borden. Pluk de basilicum en strooi de blaadjes over de pasta. Rasp de Parmezaanse kaas erboven en verdeel de biefstukken met gorgonzola erover.TIP: Je kunt de biefstukken natuurlijk ook gewoon bakken in een koekenpan of grillen in een grillpan.
Pasta met biefstuk en gorgonzola is een recept van 24Kitchen