Atjar Breng in een pan de azijn met de kurkuma en de suiker aan de kook. Snijd de witte kool heel fijn en voeg samen met de geraspte wortel toe aan de azijn. Zet het vuur uit en laat de groente minimaal 10 minuten marineren. Maak de sperzieboontjes schoon. Breng een pan met water en zout aan de kook en blancheer de sperzieboontjes. Laat afkoelen in koud water en snijd de boontjes in kleine stukjes. Giet de kool en wortel af. Meng de sperziebonen door de groente. Cake Verwarm de oven voor op 180 ºC. Pel en hak de knoflook fijn. Meng de bloem met de bakpoeder. Hak de pinda’s en pel en prak de banaan. Meng in een andere kom het kippengehakt met de eieren, zout, melk, zonnebloemolie, pindakaas, sambal, suiker, knoflook, pinda’s en de banaan. Meng beide mengsels door elkaar met een spatel. Zet de vormpjes in de cupcaketray en vul ze driekwart met het beslag. Bak de cakejes circa 25 minuten goudbruin en gaar. Garnering Pluk en hak de blaadjes peterselie. Verdeel de atjar en de geraspte kaas over de cupcakes. Bestrooi met de gehakte peterselie.