Kokosvulling Verwarm de oven voor op 200 ºC. Meng de suiker, kokosrasp, eieren en eidooier door elkaar. Verdeel de kokosvulling over een ingevette en met bakpapier beklede bakvorm. Bak de koek in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Haal de koek uit de vorm en laat afkoelen. Snijd in repen van 3x10cm en laat circa 1 uur uitharden. Afwerking Rooster de kokosrasp in een droge pan goudbruin en laat afkoelen. Smelt de chocolade au bain-marie en schenk twee derde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar. Bekijk hier de video voor het tableren van chocolade. Schep de chocolade in een cornetje en spuit chocolade over de repen. Strooi voordat de chocolade stolt wat kokosrasp over de chocolade. Laat de chocolade circa 5 minuten opstijven in de vriezer.