Tuna melt burgers

4
30 min-
-
4 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tuna Melt burgersVerwarm de oven voor op 180 ºC. Giet de tonijn af. Pel en snipper de ui. Meng in een kom de tonijn, mayonaise, kappertjes en de ui en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Halveer de plakken kaas.   Leg de Italiaanse bollen op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tonijn over de bollen en verdeel de kaas erover.  Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven. Gekaramelliseerde appelsaladeVerwarm een pan en rooster de pecannoten circa 3 minuten. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen. Snijd de appel van het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes. Verhit de boter in de pan van de noten en bak de appel circa 2 minuten. Roer de honing erdoor en laat op laag vuur in circa 6 minuten karamelliseren. Snijd de tomaten in blokjes. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het kontje van de little gem af en snijd de little gem in plakken. Meng in een kom de appel, pecannoten, tomaten, avocado en de little gem. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Serveren Verdeel de salade over borden. Serveer met 2 halve bollen tuna melt. 

Tuna melt burgers is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met romige tonijn gevulde aardappel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met broccoli en tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsalade op avocado
20 min Voorgerecht
Bekijk recept