Tuna Melt burgersVerwarm de oven voor op 180 ºC. Giet de tonijn af. Pel en snipper de ui. Meng in een kom de tonijn, mayonaise, kappertjes en de ui en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Halveer de plakken kaas. Leg de Italiaanse bollen op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de tonijn over de bollen en verdeel de kaas erover. Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven. Gekaramelliseerde appelsaladeVerwarm een pan en rooster de pecannoten circa 3 minuten. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen. Snijd de appel van het klokhuis en snijd de appel in kleine blokjes. Verhit de boter in de pan van de noten en bak de appel circa 2 minuten. Roer de honing erdoor en laat op laag vuur in circa 6 minuten karamelliseren. Snijd de tomaten in blokjes. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het kontje van de little gem af en snijd de little gem in plakken. Meng in een kom de appel, pecannoten, tomaten, avocado en de little gem. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Serveren Verdeel de salade over borden. Serveer met 2 halve bollen tuna melt.