Rosevalsalade met mosterddressing

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels kokenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Boen de aardappels schoon en snijd ze in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan in circa 15 minuten gaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Rosevalsalade met mosterddressingVerwarm een pan en bak de spekblokjes in circa 8 minuten krokant. Voeg circa de laatste 3 minuten de walnoten toe. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en snijd de asperges in gelijke stukken. Kook de asperges in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel ze koud. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Snijd de radijsjes in vieren. Meng de grove mosterd met de fijne mosterd, wijnazijn en honing en schenk al roerend met een garde de olijfolie in een dun straaltje erbij. Breng de dressing op smaak met een beetje zout en peper. Meng de roseval aardappels, spekblokjes, groene asperges, radijs, bosuitjes en de walnoten door de dressing.

Rosevalsalade met mosterddressing is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept