Popeye’s eitjePel en snipper de uien. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de uien, chilivlokken en gemberpoeder circa 3 minuten. Voeg de spinazie in delen toe en laat in circa 4 minuten slinken. Hak de koriander en peterselie fijn en voeg toe aan de pan. Roer door. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de eieren in circa 4 minuten op laag vuur tot het ei gestold is. Halveer het Turks brood overdwars door. Schuif in de oven en grill in circa 4 minuten krokant. Verdeel de spinazie één stuk brood en verdeel daar de eieren op. Snijd in vieren. Snijd het andere stuk brood in vieren en serveer schuin op het belegde brood. Popeye’s smoothieHak de spinazie grof. Pel de sinaasappels. Maak de partjes los en snijd in stukken Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in stukken Schil en snijd de kiwi’s in stukken Pureer met een staafmixer de spinazie, sinaasappel, appel, kiwi een glas koud water tot een gladde smoothie. Bepaal zelf de dikte van de smoothie door er meer water aan toe te voegen. Schenk de smoothie in glazen.