Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren in circa 10 minuten hard. Laat de eieren schrikken in koud water. Pel de eieren en halveer ze. Verhit een scheut olie in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin. Snijd de uiteindes van de sperziebonen en halveer ze. Pel en snipper de uien. Snijd de tomaten in blokjes Verhit een scheut olie in een pan en fruit de uien circa 3 minuten. Voeg de kerriepoeder toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg de sperziebonen en tomaten toe en schenk het water erop. Leg het deksel half op de pan en laat circa 6 minuten koken. Giet de tonijn af. Roer de krieltjes en de tonijn door de groenten en warm goed door. Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel de vulling over één helft van de wraps en verdeel de eieren erover. Klap de wraps dubbel en leg ze op borden.
Tonijnwrap om van te smullen is een recept van 24Kitchen