Goed gevulde Tunesische vissoep

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Verhit een scheut olie in een (soep)pan en bak de ui, knoflook en paprika circa 3 minuten. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Halveer de venkel, verwijder de kern en snijd de venkel in repen. Snijd de tomaten in blokjes Voeg de aardappels, venkel, harissa, ras el hanout, water, tomaten en het bouillonblokje toe aan de pan. Roer door en breng het geheel aan de kook. Laat de soep circa 10 minuten op laag vuur pruttelen. Snijd de koolvisfilet in blokjes. Voeg de koolvis en de garnalen toe aan de pan en laat nog circa 5 minuten garen. Bak de focaccia volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de focaccia in plakken en serveer bij de soep.

Goed gevulde Tunesische vissoep is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte friet
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Cake met chocolade en studentenhaver
20 min Snack
Bekijk recept
Citroen merengue
Bekijk recept