Honing-mosterd prei uit de ovenVerwarm de oven voor op 220 ºC. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Halveer de preien in de lengte, was de preien en snijd de preien in dunne halve ringen. Kook de prei in circa 3 minuten beetgaar en giet de prei af. Meng met een staafmixer de eieren, kookroom, honing en de grove mosterd en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de ham in blokjes. Verdeel de ham en de prei over een met olie ingevette ovenschaal en schenk het eiermengsel erover. Bak de honing-mosterd prei in de oven in circa 20 minuten gaar. SaladeSnijd de champignons in plakken. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de champignons circa 6 minuten. Breng de champignons op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Halveer de cherrytomaten. Snijd de peer van het klokhuis af in plakken en snijd de plakken in blokjes. Meng in een grote kom de champignons, cherrytomaten, peer, rucola en een scheutje olijfolie extra vierge. Serveren Snijd het stokbrood in plakken. Verdeel de honing-mosterd prei uit de oven en de salade over borden. Serveer het stokbrood ernaast.
Honing-mosterd prei uit de oven is een recept van 24Kitchen