Romige oesterzwammensausKook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verwarm een pan en bak de spekblokjes circa 6 minuten. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn. Voeg de oesterzwammen, ui, de rode peper en de knoflook toe aan de spekjes en bak circa 4 minuten mee. Schenk de kookroom erbij en breng aan de kook. Kook in circa 6 minuten in tot een dikke saus. Breng de saus op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer de pasta door de saus. Pluk en scheur de blaadjes basilicum grof en roer door de saus. Gebakken cherrytomatenHalveer de cherrytomaten. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de cherrytomaten circa 3 minuten tot ze openknappen. ServerenVerdeel de romige oesterzwammenpasta en de gebakken cherrytomaten over borden. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.
Romige oesterzwammenpasta is een recept van 24Kitchen