Voorbereiding :Verwarm de oven voor op 150 °C. Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Groenten grillenVerwarm een grillpan Snijd de aubergine en courgette in de lengte in plakken van een halve centimeter. Smeer de plakken in met olie en gril om en om in circa 6 minuten gaar. KipHalveer de kipfilet in de lengte en een keer in de breedte. Pel en snijd de uien in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak de uien en kipfilet om en om in circa 4 minuten goudbruin. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan circa 8 minuten garen. Omgekeerde rijsttaart Snijd de koriander fijn. Giet de kikkererwten af en spoel ze schoon. Snijd de tomaten in plakken. Meng de rijst met de koriander, kikkererwten, rasp van de limoenschil en het sap van de limoen. Vet de ovenschaal in met olie. Bedek de onderkant van de ovenschaal om en om met de plakken aubergine en courgette. Verdeel de helft van de rijst over de plakken groente, verdeel daar de plakken tomaat, de uien en de kip over en dek af met de resterende rijst. Schuif in de oven en bak in circa 5 minuten gaar. ServerenLeg een snijplank op de bovenkant van de ovenschaal, draai om en los de rijsttaart. Snijd in plakken en serveer.