Pel en snipper de uien. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes. Schil en snijd de gember fijn. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de peper, ui, gember en de garam masala circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut mee. Voeg indien nodig nog een klein scheutje olie toe. Voeg de kipbraadsticks toe en bak circa 4 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg de aardappels toe. Breng aan de kook en laat de kip en de aardappels met de deksel op de pan circa 18 minuten op laag vuur garen. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Voeg circa de laatste 4 minuten de linzen en broccoli toe. Snijd de koriander fijn en voeg toe als de pan van het vuur is.
Garam masala kip met zoete uien is een recept van 24Kitchen