Kook de tagliatelle gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. BiefstukrolletjesSnijd de biefstukken in de lengte in vier plakken. Leg de plakken biefstuk tussen 2 stukjes plasticfolie en sla ze voorzichtig plat met een koekenpan. Bestrooi de plakjes biefstuk met een beetje zout en versgemalen peper. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Voeg de helft van de spinazie toe en laat circa 1 minuut koken. Giet de spinazie af en knijp zoveel mogelijk van het vocht eruit. Schil en rasp de bospeen fijn. Leg op elk plakje biefstuk een plak kaas en verdeel de spinazie en de wortels over de kaas. Rol de plakjes biefstuk op en zet het rolletje vast met een cocktailprikker. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de rolletjes in circa 3 minuten rondom goudbruin. Haal de rolletjes uit de koekenpan. Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook fijn. Schep de ui en de helft van de knoflook in de koekenpan en bak circa 2 minuten. Schenk de witte wijn erbij. Laat 1 minuut inkoken op hoog vuur en giet de tomatenblokjes erbij. Verwarm de saus tot deze kookt en leg de biefstukrolletjes terug in de pan. Verwarm nog circa 2 minuten. Tagliatelle met spinazieVerhit een scheutje olie in een pan en fruit de resterende knoflook circa 1 minuut. Voeg de resterende spinazie toe en bak circa 1 minuut. Voeg de tagliatelle toe en roer door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Serveren Serveer de tagliatelle met de biefstukrolletjes en de saus.
Biefstukrolletjes met tagliatelle is een recept van 24Kitchen