Soezen Verwarm de oven voor op 190 ºC. Breng in een pan water, melk, boter en zout aan de kook. Roer de bloem erdoor en gaar circa 5 minuten. Haal de pan van het vuur en roer er één voor één de eieren door. Laat afkoelen en schep het beslag in een spuitzak met glad spuitmondje. Spuit 32 soesjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de soezen in circa 35 minuten goudbruin en gaar. Harde wenerdeeg Maak een kuiltje in de bloem en meng in het kuiltje de boter, suiker en het ei. Kneed er beetje bij beetje de bloem door en kneed tot een soepel deeg. Druk het deeg plat, verpak in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Frangipane Verwarm de oven voor op 190 ºC. Roer de boter luchtig, voeg het spijs toe en roer glad. Voeg het ei toe en roer nog even stevig door. Vet de vormpjes in. Rol het harde wenerdeeg tot circa 5 millimeter dikte uit en bekleed er de ingevette vormpjes mee. Verdeel de frangipane in de met deeg beklede vormpjes tot iets onder de rand. Bak de taartjes in circa 25 minuten gaar. Limoncello-vulling Klop de room met de suiker stijf en spatel de limoncello erdoor. Schep de room in een spuitzak met een gladde spuitmond. Vul de soesjes met de limoncello-vulling. Gebruik 4 soezen per gebakje. Garnering Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster de pijnboompitten in circa 10 minuten goudbruin. Rasp de citroen en bewaar de rasp. Halveer de citroen en pers het sap eruit. Meng de poedersuiker en de kurkuma al roerend door het citroensap. Schep het glazuur in een cornetje of spuitzak en spuit enkele lijnen glazuur over de gebakjes. Garneer met de pijnboompitten, citroenmelisse, rode besjes en de achtergehouden citroenrasp.