Steek de kolen van de barbecue aan en laat de barbecue goed heet worden. Breng de bouillon aan de kook. Schenk de hete bouillon op de couscous en laat circa 10 minuten wellen. Roer de couscous los met een vork en roer er eventueel een scheut olijfolie door. Halveer de rode peper over de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes. Pluk en hak de munt fijn. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Rasp de komkommer en knijp het vocht er een beetje uit. Meng de Griekse yoghurt met de komkommer, peper, munt, ui, knoflook en de rasp en het sap van de limoen en breng op smaak met een beetje zout. Bestrijk de lamskoteletten met olijfolie en gril ze op de barbecue om en om rosé. Laat de lamskoteletten afgedekt met aluminiumfolie circa 5 minuten rusten en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de couscous over borden, leg de lamskoteletten erop en lepel de saus erover. TIP: Je kunt de lamskoteletjes ook grillen in een grillpan. Gril de lamskoteletten dan circa 2 minuten per kant en laat ze nog circa 5 minuten rusten in aluminiumfolie.
Lamskoteletjes met yoghurt-muntsaus is een recept van 24Kitchen