Pasta puttanesca-salade

4
30 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin en laat ze afkoelen. Snijd de ansjovis ragfijn. Pel en hak de knoflook fijn. Spoel de kappertjes af en snijd ze grof. Snijd de tomaten in partjes. Snijd de olijven in ringetjes. Pluk de peterselie en basilicum en snijd ze fijn. Giet de penne af en spoel koud. Meng de knoflook, kappertjes, olijven, ansjovis, tomaten, olijfolie en kruiden door de pasta. Breng de salade eventueel nog op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de salade over borden, bestrooi met de amandelen en rasp de pecorino erover.

Pasta puttanesca-salade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept