Kook de mihoen gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Tempé marineren Snijd de tempé in reepjes. Roer in een kom de appelstroop met de ketjap manis en het water glad. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Voeg de tempé toe en laat afgedekt met aluminiumfolie circa 10 minuten marineren. Verhit een scheut olie in een pan en bak de tempé rondom in circa 6 minuten krokant en goudbruin. Gemarineerde tempé uit de wokBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd de snijbonen in schuine repen. Kook de snijbonen in circa 3 minuten beetgaar en giet ze af. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode peper in stukjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in reepjes. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de knoflook en rode peper circa 2 minuten. Voeg de paprika en de champignons toe en bak circa 4 minuten. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Voeg de bosuitjes, snijbonen en taugé toe en bak circa 3 minuten mee. Roer de tempé met de marinade door de groenten en breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Serveren Verdeel de mihoen en de wokschotel over borden.
Gemarineerde tempé uit de wok is een recept van 24Kitchen