KrieltjesVerhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de krieltjes in circa 12 minuten goudbruin en krokant. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Bak de paprikablokjes circa de laatste 5 minuten met de krieltjes mee. Snijd de dille fijn. Roer de dille door de krieltjes en breng de krieltjes op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. HeilbotfiletDep de heilbotfilets droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een klontje boter in een pan en bak de heilbotfilet om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Halveer de citroen. Knijp de citroen uit boven de pan. PosteleinsaladeVerwijder de harde draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in gelijke stukken. Snijd de appel in reepjes. Verwijder eventuele houtachtige onderkantjes van de zeekraal. Meng in een grote kom de bleekselderij, zeekraal, appel en de postelein met een scheutje olijfolie extra vierge. Breng op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de krieltjes, heilbotfilets en de posteleinsalade over borden.
Heilbotfilet met posteleinsalade is een recept van 24Kitchen