Cake Verwarm de oven voor op 120 ºC. Vet het cakeblik in met boter en leg er een vel bakpapier in. Roer de boter met de suiker luchtig en meng een voor een de eieren erdoor. Meng het cacaopoeder door de bloem. Meng de bloem door het botermengsel. Snijd de abrikozen in stukjes en meng door het beslag. Schenk het beslag in het cakeblik en bak de cake in de oven in circa 1 uur en 30 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake afkoelen en snijd deze in de lengte door. Verdeel driekwart van de abrikozenjam op één plak cake. Dek vervolgens af met de andere plak cake en smeer de buitenkant van de cake in met de resterende abrikozenjam. Chocoladeglazuur Breng de suiker met het water aan de kook. Hak de chocolade en voeg toe. Kook het glazuur tot 110 C. Giet door een zeef. Schenk een derde van het glazuur op het aanrecht en wrijf met een paletmes uit tot het glazuur dikker en lichter van kleur wordt. Meng met het achtergehouden glazuur. Schenk het glazuur over de cake en laat circa 10 minuten opstijven in de koelkast. Garnering Smelt de chocolade en schep in een cornetje. Spuit het woord Sacher op de cake.