Voorbereiding :Ontdooi de tuinbonen en kook ze circa 2 minuten. Couscous met abrikozen en geitenkaas. Breng het water aan de kook. Snijd de abrikozen in repen. Meng in een kom de couscous met het komijnpoeder, kurkuma, abrikozen en rasp van de limoenschil. Bewaar de limoen. Schenk het kokende water op de couscous en dek af met een bord. Laat circa 10 minuten staan tot het vocht volledig in de couscous is getrokken. Snijd de radijsjes in vieren. Snijd de komkommer in de lengte in vieren en vervolgens in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Verkruimel de geitenkaas. Meng de radijsjes, komkommer, bosuitjes, geitenkaas, tuinbonen en een scheutje olijfolie door de couscous. Pluk en snijd de blaadjes munt fijn en meng door de couscous. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd de limoen in vieren. ServerenVerdeel de couscous met abrikozen en geitenkaas over de borden. Garneer met een partje limoen.
Couscous met abrikozen en geitenkaas is een recept van 24Kitchen