Lange vingers Verwarm de oven voor op 180 ºC. Klop het eiwit met de suiker tot stijve pieken. Meng het amandelpoeder met de poedersuiker. Spatel het amandel-poedersuikermengsel door het eiwit. Spatel de bloem erdoor en schep het beslag in een spuitzak met glad spuitmondje. Spuit banen van circa 6 centimeter op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de lange vingers in circa 15 minuten goudbruin en gaar. Laat de lange vingers afkoelen. Sinaasappelmascarpone Rasp de schil van de sinaasappels en roer de mascarpone. Klop de room met de poedersuiker stijf en meng door de mascarpone. Halveer de sinaasappels en voeg het sap van de sinaasappels toe aan de eidooiers. Klop de eidooiers au bain-marie met de suiker schuimig. Klop het daarna weer koud en spatel het door de mascarponeroom. Bedek de bodem van de schaal met lange vingers en besprenkel met de sinaasappellikeur. Schep de sinaasappelmascarpone op de lange vingers. Garnering Snijd de schil van de sinaasappels en snijd de partjes eruit. Leg de partjes netjes naast elkaar op de mascarpone. Bestuif met cacaopoeder en garneer met blaadjes munt.