Deegbodem Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de quichevorm in met olie of boter. Bekleed de vorm met het bladerdeeg en snijd het overtollig deeg langs de rand af. Prik de bodem in met een vork en bedek het deeg met bakpapier. Leg er een laagje blindbakbonen op en bak het deeg in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de bodem afkoelen en verwijder de blindbakbonen en het bakpapier. Room Splits de eieren. Meng de eidooiers, suiker en de maïzena in een steelpannetje. Schenk de melk er al roerend langzaam bij. Voeg de kaneel toe en rasp de limoen boven het pannetje. Breng aan de kook en laat op laag vuur circa 2 minuten trekken. Haal de pan van het vuur en laat koelen. Siroop Schil de mango's en snijd ze in plakjes. Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng het vanillemerg met het water en de suiker in een steelpan aan de kook. Voeg de mangoplakjes toe en kook ze circa 2 minuten mee. Laat de plakjes uitlekken op een zeef. Taart afmaken Bedek de taartbodem met de room en leg de mangoplakjes er dakpansgewijs in een cirkel bovenop. Serveer Schenk er royaal siroop over en rasp er een beetje limoenschil over.