Verwarm de oven voor op 160 °C.Rijst kokenSchenk het water in een hoge pan en voeg de rijst toe. Breng aan de kook en laat circa 10 minuten koken. Wrap ‘toast’Meng het gehakt met de tomatenblokjes en de ras el hanout. Besmeer de wraps met het gehaktmengsel en snijd de wraps in 4 punten. Leg de wraps op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak in de oven in circa 8 minuten gaar. YoghurtsoepHak de peterselie grof. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in repen. Meng de yoghurt met de bloem, ei, peterselie en een scheutje water. Voeg het mengsel toe aan de pan met rijst. Voeg indien nodig wat extra water toe om de soep iets vloeibaarder te maken. Breng het geheel aan de kook. Voeg zodra het kookt de chilivlokken en de reepjes paprika toe en laat nog circa 8 minuten pruttelen. Pluk en snijd de blaadjes munt in repen. ServerenVerdeel de soep over de kommen/borden en strooi er wat munt over. Serveer met de wrap ‘toast’
Yoghurtsoep met wraps ‘toast’ is een recept van 24Kitchen