Snijd het vlees in blokjes van circa 2 centimeter en wentel ze door de bloem. Verhit een scheutje olie om in te bakken en een klontje boter in een koekenpan en bak het vlees in circa 5 minuten rondom bruin. Schil en snijd de bospeen in kleine blokjes. Verwijder de draden van de bleekselderij en snijd in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook. Verhit olie in een braadpan en bak de ui, knoflook, bospeen en bleekselderij circa 5 minuten. Schep het vlees in de braadpan en schenk de wijn erbij. Verkruimel het bouillonblokje erboven en laat circa 2 minuten inkoken. Ris de oregano, voeg samen met de passata toe aan de pan en laat circa 3 minuten koken. Zet het vuur laag en laat de stoofschotel met deksel op de pan circa 1 uur stoven. Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Voeg de aardappels toe aan de pan en schenk het water erbij, laat op laag vuur en met de deksel op de pan circa 45 minuten stoven. Roer af en toe door. Voeg wanneer het te droog wordt wat extra water toe. Breng het geheel op smaak met versgemalen peper. Pluk en snijd de blaadjes peterselie fijn. Bestrooi de carne e patate met de peterselie. SaladePluk de blaadjes sla en meng met azijn en olijfolie.