CouscoussaladeBreng een pan met het water en het bouillonblokje aan de kook. Strooi de couscous in een grote kom, schenk de bouillon erop en dek af met een bord. Laat de couscous circa 10 minuten wellen. Roer los met een vork. Was de andijvie en snijd de andijvie in dunne repen. Snijd de dadels fijn. Haal de pitjes uit de granaatappel. Meng de dadels, de andijvie en de granaatappelpitjes door de couscous. Harissa-makreel Meng in een kom de olie met de harrisa. Haal het vel van de makreel, pluk het visvlees en meng door de harissa-olie Ras el hanout-tzatzikiPel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de knoflook en ras el hanout circa 2 minuten. Laat afkoelen. Rasp de komkommer fijn en knijp met je handen een beetje van het vocht eruit. Meng in een kom de komkommer met de Griekse yoghurt en meng de ras el hanout met knoflook erdoor. ServerenVerdeel de couscoussalade over borden en verdeel daarover de harrisa-makreel. Serveer met een schep ras el hanout-tzatziki
Couscoussalade met harissa-makreel is een recept van 24Kitchen