Piedeeg Kneed de bloem, boter, roomkaas, water, azijn, bakpoeder en zout tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Vulling Verwarm de oven voor op 180 ºC. Breng een pan met water aan de kook, snijd de broccoli in roosjes en blancheer deze circa 3 minuten. Laat afkoelen op ijswater en dep droog. Vet de springvorm in. Rol het piedeeg uit tot 4 millimeter dikte en bekleed de ingevette springvorm ermee. Strooi het paneermeel over de bodem. Verdeel de broccoli en de cherrytomaatjes over de bodem. Pluk en hak de oregano en meng met de eidooiers door de crème fraîche en verdeel over de groente. Snijd de mozzarella en de tallegio. Rasp de pecorino en verbrokkel de gorgonzola. Verdeel de kazen elk in een part van de taart. Bak de taart in circa 45 minuten goudbruin en gaar.
Quattro formaggi pizzapie is een recept van 24Kitchen