Geroosterde bospeen met zoetzure radijs

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zoetzure radijsBreng in een pan de azijn, chilivlokken en de suiker aan de kook. Haal de pan van het vuur zodra de suiker is opgelost. Laat iets afkoelen. Snijd de radijsjes in vieren, schep ze in de pan en laat circa 20 minuten marineren.  Geroosterde bospeen Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder het loof van de bospenen. Schil en halveer de bospenen. Kook de bospenen in circa 2 minuten beetgaar en giet ze af. Meng de bospenen met de olijfolie, kummel, het sap van de sinaasappel, rasp van de sinaasappelschil en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verdeel de bospeentjes over een met bakpapier beklede bakplaat en verbrokkel de geitenkaas erover. Rooster de bospeentjes circa 15 minuten in de oven. AardappelschijfjesVerhit een scheutje olie en een klontje boter in een pan en bak de aardappelschijfjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar. ServerenServeer de geroosterde bospeen met de aardappelschijfjes en de zoetzure radijsjes.

Geroosterde bospeen met zoetzure radijs is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept