Blote billetjes in het groene veldBreng twee pannen met water en een beetje zout aan de kook. Boen de aardappels schoon. Snijd de aardappels in blokjes en kook in circa 5 minuten beetgaar. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Snijd de snijbonen in schuine gelijke stukjes. Kook de snijbonen in de andere pan in circa 3 minuten beetgaar. Giet de bonen af en spoel ze koud. Rooster de zonnebloempitten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Halveer de cherrytomaten. Snijd de onderkant van de little gems en maak de bladeren los. Snijd de appel van het klokhuis af in plakken en vervolgens in reepjes. Pluk en hak de dille fijn. Giet de witte bonen af en spoel ze schoon. Snijd de komijnekaas in kleine blokjes. Meng in een grote kom de aardappels, snijbonen, zonnebloempitten, cherrytomaten, little gem, appel, dille, witte bonen, komijnekaas en een scheut olijfolie extra vierge met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Blote billetjes in het groene veld is een recept van 24Kitchen