Spaghetti Carbonara

4
15 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de pancetta in kleine reepjes. Bak de pancetta in circa 6 minuten krokant en zet daarna het vuur uit. Rasp de Parmezaanse kaas. Splits de eieren en meng de dooiers met de slagroom, de helft van de geraspte Parmezaanse kaas en zwarte peper. Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en bewaar wat kookvocht. Schep de pasta terug in de pan met een kop kookvocht en de krokant gebakken pancetta. Voeg het eimengsel toe en blijf goed roeren. Na circa 1 minuut zullen de eidooiers iets stollen. Bekijk hier alle tips van Andy.

Spaghetti Carbonara is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept