Deeg Kneed de bloem, kokosmelk, gist en suiker tot een egaal en soepel deeg. Vulling Snijd de ananas in kleine blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in kleine blokjes. Hak de pinda’s fijn en meng samen met het fruit en de kokosrasp. Verdeel het deeg in 12 gelijke balletjes. Maak een kuiltje in het deeg en vul met een theelepel vulling. Vouw het deeg dicht en maak er een bolletje van. Laat de bapao circa 30 minuten rijzen op kleine stukjes bakpapier afgedekt met ingevet plasticolie. Stoom de bapao circa 15 minuten in een stoommandje boven kokend water. Mango-vanillesaus Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Breng in een pan de mangopuree en het vanillemerg aan de kook. Roer de eidooiers los en meng een scheutje van de warme mangopuree door de eidooiers en schenk terug in de pan. Roer goed door en gaar de mango-vanillesaus zonder te koken. Serveer de mango-vanillesaus bij de bapao.