Aardappelgratin met zoete bospeensalade

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

AardappelgratinVerwarm de oven voor op 220 ºC. Pel en snijd de ui in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de ui en de gerookte spekblokjes circa 5 minuten. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Kluts de eieren in een kom en meng de room, kaas, ui en spekblokjes erdoor. Meng de aardappels door het roommengsel en verdeel over een ovenschaal. Bak de gratin in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Zoete bospeensaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder het groen van de bospenen. Schil en snijd de bospenen in gelijke ronde stukjes.Kook de bospenen in circa 5 minuten beetgaar. Giet de bospenen af en spoel ze koud. Rooster de walnoten circa 4 minuten in een droge pan. Snijd de bosui in ringetjes. Meng in een kom de bospenen, walnoten, bosui, rozijnen, olijfolie extra vergine en de honing. ServerenVerdeel de aardappelgratin en de zoete bospenensalade over borden.

Aardappelgratin met zoete bospeensalade is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept