Penne met spinazie en fruits de mer

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en snijd de knoflook fijn. Breng in een pannetje de room met de knoflook en de saffraan aan de kook. Laat op laag vuur circa 5 minuten inkoken. Halveer de cherrytomaatjes. Verhit een scheut olie in een koekenpan en bak de cherrytomaatjes circa 3 minuten. Voeg de spinazie toe en bak mee tot de spinazie bijna geslonken maar wel nog knapperig is. Snijd de courgette in reepjes en roer met de saffraanroom door de spinazie. Giet de penne af en roer door het spinaziemengsel. Voeg de fruits de mer toe en laat op laag vuur 1 minuut doorwarmen. Breng op smaak met een beetjes zout en peper. OlijvenvinaigretteSnijd de olijven in ringetjes en hak de kappertjes fijn. Meng de olijven, kappertjes, balsamicoazijn en de olijfolie extra vergine met elkaar. ServerenVerdeel de pasta over borden en schep de olijvenvinaigrette eroverheen.

Penne met spinazie en fruits de mer is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tomatenvissoep
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept