Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen. AardappelsBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels circa 12 minuten. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Breng de aardappels op smaak met de nootmuskaat en een beetje zout en peper. SperziebonenBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet de sperziebonen af. Snijd de radijsjes in vieren. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de radijs en de sperziebonen toe en bak circa 5 minuten mee. Roer de kappertjes door de groenten en breng op smaak met een beetje zout en peper. Biefstuk met basilicumboter Bestrooi de biefstukken met een beetje zout en peper. Verwarm een koekenpan op hoog vuur. Schenk een beetje olie in de pan en bak de biefstukken circa 4 minuten op één kant. Zet het vuur wat lager, draai de biefstukken om en bak nog circa 3 minuten. Voeg een klontje boter toe en roer de biefstuk door de smeltende boter. Haal de biefstukken uit de pan en laat op een bord, afgedekt met aluminiumfolie, rusten. Pluk en snijd de basilicum fijn. Meng in een kom 200 gram boter met de basilicum en breng op smaak met een beetje zout en peper. Snijd de biefstuk in dunne plakken. ServerenVerdeel de aardappels, sperziebonenmengsel en de plakjes biefstuk over borden. Schep wat basilicumboter over de plakken biefstuk.
Biefstukken met basilicumboter en sperziebonen is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam