Voorbereiding :Verwarm de oven voor op 200°C. Breng een pan met water aan de kook en kook de lasagnevellen circa 4 minuten. Giet ze af, spoel ze koud en laat goed uitlekken. Roer er een scheutje olie door. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Snijd de olijven in ringetjes. Voeg de olijven, het gehakt en de oregano toe aan de pan met ui en knoflook en bak het gehakt rul. Snijd de courgette in plakken. Halveer de cherrytomaten. Vet de ovenschaal in met olie en verdeel de courgette en de tomaten erover. Verdeel het gehakt over 1 kant van de vellen en rol de velletjes op. Leg ze met de naad naar beneden op de groenten in de ovenschaal. Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel over de cannelloni. Bestrooi met een beetje zwarte peper en dek de ovenschaal af met aluminiumfolie. Bak de ovenschotel in de oven in circa 15 minuten gaar Meng de veldsla met een beetje olijfolie extra vergine. ServerenVerdeel de cannelloni met de groenten over borden en verdeel de veldsla erover.
Slimme cannelloni-ovenschotel is een recept van 24Kitchen