Kook de aardappels in de schil in circa 15 minuten gaar. Laat vervolgens uitwasemen en pel de schil eraf. Kook de eieren in circa 7 minuten hard. Spoel de eieren koud, pel ze en snijd de eieren in parten. Saus Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een flinke scheut olie in een pan en frituur de knoflook circa 2 minuten. Schep de knoflook uit de pan en laat uitlekken. Bewaar de olie in de pan. Vijzel de knoflook en de gebakken uitjes. Voeg de trassi, ketjap, appelstroop en azijn toe. Schep het geheel in de olie en voeg een beetje warm water toe tot sausdikte (let op dat de olie niet heet is in verband met spetteren). Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Frituren Verwarm de frituurolie voor tot circa 180 ºC. Snijd de aardappels in dikke frieten en bak ze in circa 4 minuten goudbruin in de frituur. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met een beetje zout. Snijd de tahu in driehoeken en frituur de tahu ook goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met een beetje zout. Serveer Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in reepjes. Blancheer de taugé enkele seconden en laat goed uitlekken. Pluk en hak de bladselderij fijn. Leg alles bij elkaar op een bord, bestrooi met de bladselderij en lepel er een beetje saus over.