Paprika-visgoulash

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Paprika-visgoulashVerwarm een pan en bak de spekjes in circa 8 minuten krokant. Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de ui, knoflook en het paprikapoeder toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg eventueel een scheutje olie toe. Snijd de champignons in plakjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in gelijke reepjes. Voeg de champignons en de paprika toe aan de pan met spekjes en bak circa 4 minuten mee. Roer de tomatenpuree en de bloem erdoor en bak circa 2 minuten mee. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe. Breng aan de kook. Snijd de koolvis in grove stukken, voeg de vis toe en laat op laag vuur, met de deksel op de pan, circa 6 minuten garen. Breng op smaak met een beetje versgemalen peper. Serveren Verdeel de rijst en de paprika-visgoulash over borden.

Paprika-visgoulash is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visgoulash
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visgoulash
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept