Currypasta Verwarm een koekenpan en rooster het komijn- en korianderzaad circa 2 minuten. Snijd het citroengras in kleine stukjes. Schil en snijd de laos in stukjes. Pel en snijd de sjalot in stukjes. Pel de knoflook. Halveer de pepers. Pureer alle ingrediënten van de currypasta met een staafmixer fijn. Voeg als de pasta te dik is om te pureren een scheutje water toe. Pandanrijst Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Curry Snijd de broccoli in roosjes. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Halveer de sperziebonen. Snijd de champignons. Snijd de kip in blokjes van circa 3 centimeter. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan. Bak de kip op hoog vuur in circa 3 minuten goudbruin. Schep de kip op een bord om uitdroging te voorkomen. Bak een paar eetlepels van de currypasta circa 1 minuut op hoog vuur en voeg de groenten toe. Roer de currypasta goed door de groentes en bak circa 5 minuten. Voeg de kokosmelk en fond toe en laat circa 5 minuten sudderen. Voeg tenslotte de kip en taugé toe. Breng op smaak met limoensap de vissaus. Hak de koriander. Serveer de curry met de pandan rijst en garneer met cashewnoten en koriander. Bekijk alle tips van Andy.