Tagliatelle bolognese

4
45 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de groente in blokjes van 1 centimeter. Snijd de bacon in stukjes. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Voeg de groente en bacon toe en smoor alles tot het glazig is. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Blus af met de rode wijn en tomaten. Voeg de oregano en nootmuskaat toe en laat de saus circa 30 minuten sudderen. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet de pasta af en roer door de saus. Serveer de tagliatelle bolognese met de Parmezaanse kaas. Bekijk hier alle tips van Andy.

Tagliatelle bolognese is een recept van 24Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti bolognese
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept