Verwarm de oven voor op 180 °C.KrieltjesBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de krieltjes in circa 10 minuten gaar. Giet af en stoom ze droog. KarbonadesVerwarm de grillpan voor. Smeer de karbonade in met een beetje zonnebloemolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Gril de karbonade circa 2 minuten per kant. Leg in een ovenschaal en gaar circa 5 minuten in de oven. LinzensaladeBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de haricots verts en kook ze in circa 4 minuten beetgaar. Giet de haricots verts af en spoel ze koud. Pel en snipper de sjalot. Pel en snijd de knoflook grof. Meng het sap van een halve citroen met de olijfolie extra vergine, mosterd, honing, knoflook, sjalot en een beetje zout en versgemalen peper. Pureer met de staafmixer tot een gladde dressing. Giet de linzen af en spoel ze schoon. Meng in een kom de linzen, haricots verts, rucola en de dressing. Verkruimel de geitenkaas boven de salade. Snijd de resterende citroen in vieren. Serveren Verdeel de krieltjes, karbonades en linzensalade over de borden. Serveer met een partje citroen.
Gegrilde karbonades met linzensalade is een recept van 24Kitchen