Wafels Pluk en snijd de koriander fijn. Verwarm de helft van de melk in een pan tot hij lauwwarm is en los de gist en de boter erin op. Meng het bruiswater en de eieren in een kom en roer goed door, voeg de bloem toe en roer goed door met de garde. Meng de melk, koriander, olie en zout erdoor. Verwarm het wafelijzer. Schep het beslag met een soeplepel of ijsknijper in het wafelijzer en bak de wafels goudbruin. Chili-topping Verwarm de oven op 180 ºC. Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook. Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadjes en hak de peper fijn. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes. Verhit een scheutje olie in de pan en rul het gehakt. Voeg de rode ui, de knoflook, de paprika en de tomatenpuree toe. Bak circa 2 minuten en voeg de gepelde tomaten toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel de hotdogworsten over de wafels, schep 2 eetlepels chili-topping erover en bestrooi met de geraspte kaas. Gratineer de wafels op een met bakpapier beklede bakplaat in circa 10 minuten in de oven.