Dulche de leche Breng een pan met water aan de kook, zet het dichte blikje in het water tot het onder staat. Laat op laag vuur 2 uur koken. Zorg ervoor dat het blikje de hele tijd onder water blijft staan, voeg eventueel extra water toe. Laat het blikje afkoelen voordat je het openmaakt. Chocoladecake Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Roer de eieren met de suiker luchtig en meng het botermengsel erdoor. Meng de bloem met bakpoeder en zout en meng met het chocolademengsel. Vet de taartvorm in en schenk het cakebeslag in de vorm. Gebakken crème Verwarm de oven voor op 160 ºC. Halveer het vanillestokje in de lengte, schraap het merg eruit en mix met de gecondenseerde melk, suiker, koffiemelk en eieren tot een gladde crème. Giet de crème op het cakebeslag. Dek de taart af met aluminiumfolie bak de taart eerst circa 20 minuten, verhoog de temperatuur naar 180 ºC, verwijder de folie en bak nog circa 35 minuten. Laat de taart afkoelen en haal uit de vorm. Serveer de dulche de leche over de taart nadat deze is afgekoeld. Tip De tarta impossible doet haar naam eer aan. Het is namelijk moeilijk te voorspellen wat het eindresultaat wordt: de flan (gebakken crème) kan aan de bovenkant zitten, naar beneden zakken of er kan een licht marmereffect ontstaan. Het maakt niet uit hoe de lagen verspreid zijn, de taart zal fantastisch smaken.