Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Ananas-garnalenwokPel en snipper de ui. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringetjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in halve maantjes. Schil de ananas, verwijder de kern en snijd de ananas in blokjes. Verhit een scheutje olie in een wok en fruit de ui, rode peper en de ketoembar circa 2 minuten. Voeg de helft van de ananas, de komkommer, taugé, sesamzaadjes en de roze garnalen toe en bak circa 4 minuten. Breng op smaak met beetje zout en versgemalen peper. Bananen-ananassmoothiePel de bananen en breek ze in stukken. Pureer in een hoge kom, met de staafmixer, de resterende ananas met de bananen en de kokosmelk. ServerenVerdeel de rijst en de ananas-garnalenwok over borden. Schenk de bananen-ananassmoothie in glazen en serveer bij het gerecht.