FietsebonensoepBreng in een pan het water met de kippenbouillonblokjes aan de kook. Schil en snijd de aardappels in blokjes. Kook de aardappels in circa 12 minuten gaar in de kippenbouillon. Pluk en hak de peterselie fijn en meng met het gehakt. Vorm kleine balletje van het gehakt en voeg circa de laatste 8 minuten toe aan de pan met aardappels. Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snijd ze in schuine repen. Schil en snijd de bospenen in grove stukken. Voeg de snijbonen en bospenen toe aan de soep en laat nog circa 4 minuten mee pruttelen. Giet en spoel de witte bonen af, roer door de soep en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Gelders broodjeVerwarm de oven voor op 180 ºC. Bereid de rookworst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Kook in dezelfde pan als de rookworst de eieren in circa 8 minuten hard. Schep de eieren uit de pan en spoel koud. Snijd de eieren in plakjes. Halveer de bolletjes. Leg de broodjes op het rooster van de oven en rooster ze circa 3 minuten in de oven tot ze krokant zijn. Halveer de plakken kaas. Snijd de rookworst in dunne plakjes en verdeel deze over de broodjes. Beleg met plakjes ei en dek af met een plak kaas. Schuif de broodjes weer in de oven en laat de kaas circa 5 minuten smelten. Serveren Verdeel de soep over soepkommen of diepe borden. Serveer het Gelderse broodje bij de soep.
Fietsebonensoep met Gelders broodje is een recept van 24Kitchen