Indiase pizza’sVerwarm de oven voor op 200 ºC. Giet de kikkererwten af en spoel ze af. Hak de koriander fijn. Meng in een hoge kom de helft van de koriander, het sap van de limoen en de kikkererwten. Pureer de kikkererwten met een staafmixer tot een gladde puree en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de naanbroden met de kikkererwtenpuree en bestrooi met de oude kaas. Bak de naanbroden in de oven in circa 10 minuten goudbruin en krokant. Kruidige auberginesBreng een pan met water en een beetje zout aan de kook. Verwijder de uiteindes van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Kook de sperziebonen circa 3 minuten. Giet de sperziebonen af. Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Schil en snijd de gember fijn. Snijd de aubergine in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui, knoflook, gember, cayennepeper en komijnpoeder circa 2 minuten. Voeg de aubergine toe en bak circa 5 minuten mee. Voeg er een scheutje water aan toe en bak nog twee minuten. Voeg de sperziebonen toe en bak circa 2 minuten mee. Roer de resterende koriander erdoor en breng op smaak met een beetje zout en peper. ServerenVerdeel de Indiase pizza’s over borden en verdeel de groenten over de pizza’s.
Indiase pizza’s met gekruide aubergines is een recept van 24Kitchen