KippenvleugelsPel en snipper de ui. Hak de peterselie en de koriander fijn. Verhit een scheutje olie in een hapjespan en bak de ui, de helft van de peterselie, de helft van de koriander en de kippenvleugels circa 4 minuten. Schenk het water erbij en voeg het bouillonblokje toe en laat met de deksel op de pan circa 15 minuten pruttelen. Gekaramelliseerde uienPel en snijd de rode uien in halve ringen. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de uien met 2 theelepels kaneelpoeder circa 6 minuten op laag vuur. Voeg 1 theelepel kaneelpoeder, rozijnen en de honing toe en laat nog circa 4 minuten bakken. CouscousGiet de kikkererwten af en spoel ze schoon. Meng de couscous in een kom met 1 theelepel kaneelpoeder, de resterende peterselie en koriander en de kikkererwten. Schep met een lepel de bouillon uit de pan met kip en schenk bij de couscous. Laat circa 5 minuten afgedekt met een bord wellen. Roer de couscous los met een vork en meng er een scheutje olijfolie extra vergine door. Serveren Verdeel de couscous over de borden. Schep daar de gekaramelliseerde uien op en verdeel een aantal kippenvleugeltjes op de uien en de couscous.
Couscous met gekaramelliseerde rode uien is een recept van 24Kitchen